Arnau Sargatal Llinàs: tècnic de SolucioNAT

Arnau Sargatal Llinàs: tècnic de SolucioNAT "

A nivell acadèmic, em vaig graduar en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona (UdG) l’any 2018. Les meves pràctiques en empresa les vaig realitzar a l’Urdaibai Bird Center (Bizkaia), participant en el Projecte de Recuperació de l’àguila pescadora i realitzant activitats d’informació i divulgació natural al seu centre d’informació. El Treball de Fi de Grau el vaig enfocar cap a l’estudi del falcó pelegrí a les ciutats, un nou hàbitat per aquesta espècie. Al llarg del 2019, vaig realitzar un curs a distància de Comunicació en Espais Naturals Protegits i un altre d’Activitats Fotogràfiques en el mateix àmbit, impartit per la Fundació Interuniversitària Fernando González Bernáldez. Actualment estic cursant un màster online de Filosofia per als Reptes Contemporanis a través de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).


Pel que fa la meva experiència professional, he sigut responsable d’activitats de natura i educació ambiental els estius del 2012 al 2014 al Càmping Castell Montgrí (L’Estartit, Torroella de Montgrí). El mateix 2012 vaig ser empleat del centre Info Empordà Natura, que pertany al mateix càmping. Seguidament, els estius del 2015 al 2019, vaig continuar realitzant les mateixes tasques com a educador ambiental i com a guia al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà per als clients del Càmping Castell Mar (La Rubina, Castelló d’Empúries).


L’estiu del 2018, vaig treballar realitzant enquestes per l’empresa Insta-Serveis Jurídics i Ambientals en un projecte de participació ciutadana sobre l’estat de les platges catalanes a nivell de serveis i de conservació. També m’he dedicat, en els darrers anys, a la redacció d’informes de caràcter ambiental per a l’empresa SolucioNAT. Finalment, l’any 2020, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va contractar els meus serveis com a director ambiental per garantir el mínim impacte ecològic en les intervencions de reparació dels desperfectes als rius gironins, ocasionats pel temporal Glòria el gener del mateix any.Arnau Sargatal Llinàs: tècnic de SolucioNAT "